Dating App sarana tulokset 12 miljoonaa dollaria Shasta Led-Forbes

Hinge CEO Justin McLeodEmily Ratajkowski, “Hämärtynyt linjat” musiikkivideo malli, joka teki splash Ben Affleck emäntä Andie tänä vuonna mennyt tyttö seurustelee muusikko Jeff Magid, lähteiden vahvistaa yksinomaan Us Weekly. KUVAT: Julkkiksia jotka rakkaus mallit seksikäs tähti, 23, joka jakaa hänen poikaystävänsä Andrew Dryden viime helmikuussa, astui ulos ja Magid aiemmin tässä kuussa Miamissa. Mukaan silminnäkijä uusi pari “cozying ylös yhdessä” Bombay Sapphire Artisan sarjan finaali juhlissa joulukuu 5 ja “käsi kädessä”. “He olivat liittyneet lonkassa” sisäpiirin lisää.
http://www.UsMagazine.com/Celebrity-News/News/Emily-ratajkowski-Gone-Girl-Actress-dating-Musician-Jeff-Magid-20141112

Kun saan mahdollisuuden kirjoitan elämäntapa ja http://bennyvqfn.wordpress.com/2014/07/29/%ef%bb%bftheory-kaytanto/ viinaa liian. Aiemmin muokannut Forbes’s kirja etu jakso “Tulostaulu”, ja oli ylpeä jäsen Forbes 400 vaurautta joukkue. Sitä ennen työskentelin Wall Streetillä. Voit vapaasti seuraa minua kimittää: stevenbertoni ja tilata minulle Facebook.
http://www.Forbes.com/sites/stevenbertoni/2014/12/11/dating-App-hinge-Scores-12-Million-in-Shasta-LED-Round/

Aikakapseli poistettu Massachusetts Statehouse – Yahoo News

Desmond Butler AP kertoo Jeff Glor hän löysi. Kuormitus lisää BOSTON (AP) miehistön poistettu time Capsulen vuodelta 1795 torstaina Massachusetts Statehouse jossa historioitsijat uskovat, se oli alun perin sijoitettu vapaussota valonlähteen Samuel Adams ja Paul Revere muun muassa graniitti kulmakivestä. Pieni aikakapseli on uskoin jotta olla esimerkiksi vanhoja kolikoita, asiakirjoja, Sanomalehtiä ja metallilevy, joka omisti Revere. Ulkoministeri William Galvin spekuloitu, että jotkut asiat on huonontunut ajan. Virallisen suunnitelman x-ray kapseli sunnuntaina klo Bostonin Museum of Fine Arts saada jonkinlainen käsitys sisällön ja mahdollisesti niiden kunto, avaa se ensi viikolla.
http://News.yahoo.com/Time-Capsule-found-Massachusetts-Statehouse-171930328.html

Advertisements