Val Chmerkovskiy, Toni http://opecyryvu.wordpress.com/2014/08/18/saaressa/ Parrish Dating: “Lola” ovat koukkaaminen jopa sanoo lähde

UPI 1907 lähtien United Press International (UPI) on ollut johtava tärkeitä tietoja tiedotusvälineitä, yritysten, hallitusten ja tutkijoiden maailmanlaajuisesti. UPI on maailmanlaajuisen toiminnan toimistot Beirut, Hong Kong, Lontoo, Santiago, Soul ja Tokiossa. Pääkonttori sijaitsee Washington, DC, ympäröi suuri kansainväliseen päätöksentekoon valtiollisten ja valtiosta riippumattomien järjestöjen.
http://www.Upi.com/Entertainment_News/TV/2014/11/01/Mama-June-Shannon-wont-be-Fully-Paid-for-Final-Honey-Boo-Boo-Season/6121414845458/

Hänen uusi elämäkertansa nimeltä True Love J.Lo Avaa tietoja suhteensa Ben Affleck oli hänen “ensimmäinen todellinen heartbreak” joka johti ensi tapahtumia elämässään. Uutiset: Jennifer Lopez: “I ‘m ole yksi huora Around” hän kuvailee heartbreak yksi, joka tekee hänestä erittäin relatable. Hän sanoo, “tuntui sydämeni oli revitty pois sydämeltäni. Ihmiset tekevät paljon asioita anesthetize hetkiä, kuten nämä. Jotkut eivät huumeita, joidenkin juomia ja jotkut mennä ulos ja osapuolelle.” Joten mitä Jenny lohko teki parantaa hänen särkynyt sydän?
https://Celebrity.yahoo.com/news/Ben-Affleck-jenninfer-lopezs-First-224700136.html

Jäädyttäminen munat pysäyttämään biologista kelloa – Yahoo News

Shes minun kumppani, shes ystäväni, haluan nähdä hänen tehdä hyvin. Mitä tunteita minulla on Toni, se erikoiskieli ulkoinen linkki muotoiltu haukata. Im sorry, Amerikassa. Pysy kuulolla, dance pro sanoi äskettäin.
http://www.Inquisitr.com/1578346/Val-Chmerkovskiy-Janel-Parrish-dating-DWTS-Partners-are-hooking-up-says-Source/

Ben Affleck oli Jenninfer Lopez “ensimmäinen todellinen kova isku” – Yahoo julkkis

“Jos he tapasivat kaveri viisi vuotta sitten, ne olisi.” Se, että hänen poikaystävänsä on 11 vuotta nuorempi myös rooli Susanah: n päätöksessä. “Se antoi hänelle rauhallisin mielin, koska hän on vuodelta naisen oikeus tuossa iässä, jossa biologinen kello tikittää.” Kahdesti hän on kokenut kaksi viikkoa hormonien injektioita kypsyä useita munaa, joita sitten korjattu kirurgisia toimenpiteitä. -Väärää toivoa? -“Se vie aikaa, se on epämiellyttävä ja aikaa vievää, mutta se on sen arvoista,” hän sanoi, ylpeä puhua siitä, vaikka hän ei halua antaa hänen sukunimi.
http://News.yahoo.com/Freezing-eggs-Halt-Biological-Clock-235154356.html</p

Advertisements