Tyrone on avoimesti solvaamista säälittävää Peter, joka oli katsomassa pelossa ja nöyryytyksen vaimokseen readied itsensä raiskata tämän vanki.

Jane oli käynyt Tyrone kukko ja vaistomaisesti kuin mikä tahansa musta virityskappaleen rakastava huora tekisi, hän sijoittaa head up vastaan ​​sisäänkäynnin hänen pillua. Tyrone työnnetään sisään, murinaa ja päättäväisyyttä saada mahdollisimman paljon hänen kukko kuin mahdollista.

“Voi kyllä, se on siinä. Pillua tuntuu niin jumala Damm hyvä. Take my cock narttu, tiedät haluat …”

“Ahhhhh, se on liian iso. Ota se pois. Sattuu. Sattuu …” oli kaikki Jane voisi nurista, sillä hänen kätensä tuli ylös Tyrone n opetti lihaksikas vatsa ja yritti, ilman onnea, työntää hänet pois.

“Siinä se narttu, ota minun kukko sinulle pillua, sinun upea huora.” Puolet hänen kukko tuli. “Jumalani olet tiukka, miehesi ei selvästikään ole vitun sinua kunnolla.”

“Oi Herra, se on niin iso, se tuntuu se on halkaistu minut kahteen. Ole lempeä En usko minun huono pillua voi käsitellä sitä, se on niin iso. Oh god …”

Jane näki alhaalla puolet Tyrone musta kukko törröttää hänen pillua. Kontrasti välillä hänen valkoinen runko ei voinut olla terävämpi. Valkoinen nainen ja musta mies. Pieni petit valkoinen vaimo ja iso musta raiskaaja. Vertailut voisivat mennä ja. Kaikki tämä oli niin väärin, sitä ei olisi tapahtunut. Hän halusi olla hyvä vaimo, mutta oli jotain, joka kiinnitti hänet kiellettyä musta hedelmät. Totta, tällä kertaa hän ei ollut valinnanvaraa, vaikka hän olisi halunnut paeta. Aivan kuten hän oli ollut Smith takana limusiinin, hän oli tosiasiallisesti raiskattiin. Se, että hän nautti hyökkäys oli merkitystä, tämä joutui seksiä. Halunneensa perseestä Isä Ambrose, mutta hän ei ollut koskaan budjetoidaan tyydyttää kaksi mustaa raiskaajia.

Varten Tyrone ja muut tällaiset seikat olivat merkityksettömiä, koska hän levitti hänen sileää verhottu jalat laajempi hänen lihaksikas aseita. Hän halusi hänet niin laaja kuin mahdollista viimeisen hyökkäyksen hänen pillua.

Sitten, yksi julma push, loput seitsemän tuumaa joutuivat jopa hänen tiukka kusipää. Jane huusi. Hän oli majoitetaan 14 tuumaa musta kukko, hän tuntui kärki oli hänen kurkkuunsa.

Jättäen hänen ole aikaa tottua hänen koko, Tyrone alkoi hakata häntä. Ei ollut hienostuneesti, vain raakaa alkukantaista vitun. Tyrone vetäisi lähes koko pituudeltaan hänen jäsenen niin raa’asti pisti sen aina takaisin sisään

“Ohh, ohh, liian iso, se sattuu … Voi olkaa lempeä, se repii minut erilleen. Oi Jumala, olet raiskaa minun pillua. Olen naimisissa, oh oh oh …”

Tyrone vastasi hakkaa häntä vieläkin kiivaasti, ihmetellen miten hänen suuret rinnat jiggled ylös ja alas vastauksena. Jane, Tyrone: n koko ja se, että hänet oli raiskattu ja täyttää siten yksi hänen fantasioita, tuttuja tunteita kiihottumisen ja halu oli syntymässä. Hänen Slutty ruumiinsa reagoi hyökkäys. Hän oli huora joka tarvitaan voima, joka musta kukko tarjotaan.

“Voi p-olkaa lempeä, kyllä, kyllä, että on hyvä …”

Tyrone hymyili ja harjoittanut vitun hänen kova, toteaa miten hän nyt alkoi työntövoima häntä

“Voi kyllä, vittu kovempaa, raiskata minun naimisissa valkoinen pussy kanssa iso musta kukko omasi. Oi Jumala, näytä minulle armoa. Haluan tuntea sen …”

Ja Tyrone teki juuri niin, vitun häntä kuin huora hän oli tullut.

Jerome käveli hänen luokseen, ei halua tuntea jätetty pois oikeudenkäynnin, meni yli toiselle puolelle pöytää, ja ilman varoitusta, työnsi hänen kukko alas hänen suuhunsa. Hänkin oli alasti ja oli nyt kaksi iso musta lihaksikas raiskaajia molemmin puolin Jane. He molemmat halusivat hänet hoitamaan iso penis.

“Suck my cock, narttu.”

Ja hän teki, hän oli nyt täyttää kaksi jättiläinen musta hanat ja ensimmäistä kertaa hän oli parhaillaan jengi raiskasi. Ja hän rakasti sitä.

Isä Ambrose nyt nousi ylös ja hän sai myös alasti ja munaa heiluttaa ilmassa, käveli Jane. Hän alkoi raadella hänen tissit, nauttia spektaakkeli ryhmäseksiä. Raiskaajat olivat menossa täydellä nopeudella, innokas ottamaan niin paljon iloa pois hänen tiukka elin kuin mahdollista. Vaistomaisesti Jane saavuttaneet ja tarttui Isän Ambrose kukko kädessään ja alkoi hieroa sitä. Se oli hänen velvollisuutensa tyydyttää häntä. Tuoda hänet mielihyvää.

Isä Ambrose hymyili, tämä oli hyvä tilaisuus jatkaa Lucyn tarina …

Jälkeen Tyrone oli maalissa Lucy suuhun, Jerome halusi hänen täyttää naimisissa valkoinen pillua. Lucyn erityinen ilta hänen häämatka oli kaukana valmiista.

Lucy hyvin nopeasti löysi itsensä sidottu sängyllään, kädet pään taakse sidottu sängyn runko. Hän oli nyt avuton ja armoilla nämä roistot. Ja pillu, hänen ikuinen häpeä, oli läpimärkä seurauksena.

Hän oli vielä pukeutunut hänen silkkinen läpinäkyvä pinkki babydoll yöpaita, valkoinen sukat ja korkokengät. Hänen tissit oli valunut ulos ja ne heittoliina ennakoiden. Hän tiesi, mitä oli tulossa. Hän oli aikeissa raiskata. He olivat määräsi hänet levittää jalkansa mahdollisimman laaja, jotta hänen olevan valmis tulevan hyökkäyksen. Hän oli totteli epäröimättä. Kuten hän teki, hän huomasi, että hänen pillua oli läpimärkä. Kaikki voit kuulla oli hänen hengitys Jerome riisuttu pois. Hän oli kauhuissaan siitä, mitä hän näki. Hän ei ollut koskaan nähnyt elin niin musta ja lihaksikas. Hän olisi voinut nyrkkeilijä hän oli niin iso. Hänen kukko oli vähintään yhtä suuri kuin Tyrone luvulla. Hän ei usko, että hän voisi käsitellä tällaista kukko, vaikka pillu saaneensa kosteampi ja sateisempi siitä mahdollisuudesta.

Jerome ryömi hänen luokseen levittää jalat ja katsoin alas – hän oli yksi hieno narttu. Hän oli edelleen yllään hänen g-string – no, ei kauan. Hän tarttui ja repi sen tarjoavat pillua. Lucy huusi. Raiskaus oli alkamassa. Hän asetti pään hänen valtava kukko suulla hänen pienen häpy-vain seitsemän päivää sitten hän oli ollut neitsyt, nyt hän oli aikeissa ottaa hänen ensimmäinen musta kukko. Katse ylös tämä apina mies, kaunis Lucy huohotti pelkoa, se oli hänen pahin painajainen tulossa totta, samoin kuin hänen synkimmistä fantasia …

Jerome onnistui saamaan hänen päänsä sisään “Ahhh, no ota se pois, se on liian iso. Auttakaa …” hän huusi, katsoen miestään, joka oli avuton, sidottu.

Jerome sitten onnistui saamaan seitsemän tuumaa päälle. “Jumala damm, tämä narttu on niin tiukka, se on kuin hän ei ole koskaan saanut munaa ennen. Siinä se narttu, otan kukko naimisissa valkoinen pillua. Älä huoli aion venyttää sitä hyvää. Voit nauttia sen pian .. . “

Sitten hän pisti kaikki 14 inched sisään

“Ahhhhhh ….. haluta, ei. Se on liian iso. Ole kiltti, lopeta. Lopeta raiskaa minun huono pillua kanssa iso musta kukko. Sattuu. Olen naimisissa. Voi p-olkaa lempeä. Oh oh oh … “

Lucy oli sekavia ja paljon se oli epäjohdonmukainen, hän täytetyt kuin koskaan ennen ja Jerome oli alkanut hakata häntä. Hän tarvitsi ottaa hänen ilo hänen tiukka valkoinen ja tunteensa olivat ilmeisesti merkitystä.

“Ota tuo kukko narttu, tiedät voi käsitellä sitä. Se on mitä haluat. Se on mitä kaikki te valkoiset nartut haluavat, perseestä kovaa noin iso musta mulkku. Siinä se, ota se”. Hän, hänen voimakas käsivarret, nosti jalkansa ilmaan niin, että hänen jalkansa, joka oli vielä hänen valkoinen korkokengät olivat ylöspäin. Tämä saa hänet tunkeutua hänen pillua vielä syvempään.

Hän oli vielä polvillaan niin, että hän voisi olla hyvä tarkastella uhrinsa kasvot, joka oli vielä järkytys ja kunnioitusta on kieroa jytinä hänet oli pakko kestää. Hänen massiivinen tissit vapisivat ylös ja alas vastauksena pahoinpitelystä ja sängyn runkoon alkoi paukuttaa seinää vasten. Se ei ollut koskaan tehnyt, että kun Daavid oli nai hänet, Lucy totesi.

Jerome nyt survotaan hänen voimakkaasti muutaman minuutin ajan. Ei kuulu eikä näy muut sitten sängyssä paukutti seinää vasten, Jeromen hymyilee ja pikku Lucyn herkkä pieni huudot.

Kuitenkin, se ei ollut kauan ennen kuin väkivaltainen raiskaus alkoi vaikuttaa köyhien Lucyn ruumiin. Pillu alkoi vastata, koska hän tiesi, se olisi. Se oli märkä ennen, nyt se oli positiivisesti tippuu. Ja sen sijaan huudot protestin, vähän mewing ääniä arvostusta olivat tulossa ulos hänen kaunis suu. “Ohh, ohh, ohh …” oli kaikki mitä voi kuulla Lucy nyt. Jerome totesi tämän. Hän totesi, että pillu oli märkä, kun hän tuli, mutta nyt positiivisesti hiestä halu. Narttu alkoi nauttia hyökkäyksen. Jerome ajoi etu kotiin.

“Kerro miehesi mitä tapahtuu, katsoa häntä ja kuvata, mitä olen tekemässä teille.”

“Voi ei, p-ota. Oi Jumala olkaa lempeä. Voi vittu minun naimisissa pillua liian kovaa. Oi oi oi, se on hyvä. Deeper, vittu naimisissa pillua syvemmälle …”

“Kerro hänelle narttu! Kerro hänelle, mitä se on halunnut perseestä isoja neekeri kalu.”

Lucy käänsi päänsä katsomaan David joka oli nyt kauhuissaan muutos käytös hänen morsiamensa. Ei enää pelkästään uhri, hän alkoi nauttia hyökkäyksen.

“Voi David, hän on vitun naimisissa valkoinen pillua hänen jättiläinen musta kukko. Oh hän on vitun minua kovasti, kuin olisin koskaan perseestä ennen. Oh oh oh … se tuntuu niiin hyvä, OH David, hän on niin iso luulen, että hän aikoo jakaa minulle kahteen. Oh oh, vittu kovempaa. Voiiii …. “

Jane tuli. Hän tuli, koska hänet oli raiskattu. Vielä tärkeämpää on, hän oli raiskatuksi noin iso musta mulkku. Hänen olisi pitänyt hävetti, mutta hän ei. Hän ei ollut koskaan saanut orgasmia kuin että ennen, se tuntui ihana. Hän oli aina halunnut ottaa karkeasti, mutta tämä olisi ollut parempi kuin mitä hän olisi voinut ehkä kuvitella. Ja se vahvisti hänelle, mitä hän oli aina salaa pelkäsi: hän oli lutka. Ja hän oli lutka musta mulkku.

Tietenkin se oli nöyryyttävää hänen huono miehensä, joka oli pakko katsella hänen vaimonsa saa kunnolla munaa ja siten, että hän ei voisi koskaan mahdollisesti hallita. Mutta ei koskaan hänen villeimmätkin painajaisia ​​hän olisi voinut kuvitella, että raiskatuksi kaksi mustaa miestä aiheuttaisi hänen tuntea herättänyt. Ja hänen cum! Se oli inhottavaa. Se oli väärin. Se ei ollut mahdollista. Paitsi tietysti, eikä naimisiin makea viaton nainen hän ajatteli hän oli naimisissa, hänellä oli todella sijaan naimisissa huora. Huora musta kukko. Ja se voisi olla vain mahdollinen selitys kuin itkee hänen huora hänen vaimonsa sai kovempaa ja kovempaa ja hän näytti olevan jatkuvassa orgasmic autuuden.

Lucy oli todellakin tehdään jatkuvasti orgasmic autuutta. Hän oli nyt täysin tietämätön miehensä ja ainoa asia, hän tiesi oli ihana iso musta kukko, joka hakkasi pois hänen kerran tiukka kusipää. “Oi Jumala, se on siinä, vittu kova, raiskata minut teidän iso musta kukko. Oi Jumala, että tuntuu niin vitun hyvältä.” Oli mitä voisit kuulla kerran ujo morsian.

Jerome oli tietysti iloinen. Nyt hän pudotti jalat ja nojaa alkoi takoisi kaikesta, mitä hän oli sen arvoista. Lucy puolestaan ​​levittää jalkansa hänen hyökkääjä selvitetty, että hänen pitäisi saada yhtä paljon mielihyvää hänen tiukka naimisissa elin kuin mahdollista. Hän myös työntövoima tapaamaan keuhko, päättänyt valua huomattavia rohkeus, että hän tiesi hänen kukko antaisi.

“Siinä se narttu, toteutettava kaikki minun kukko. Rakastat sitä, eikö niin? Rakastat sitä, että olet perseestä ensimmäistä kertaa. Pillua oli niin tiukka, mutta minun vanha kunnon kukko on ojensi hyvä sinulle. Kerro minulle narttu, on se parempi kuin miehesi? “

Ajattelematta, Jane vastasi: “Oh y-kyllä, se on niin paljon parempi. Your musta kukko on niin paljon b-isompi kuin mieheni. Tuntuu niiin hyvältä. En tiennyt vittu voi olla niin hyvä. Ooh, kovemmin , ota, vittu naimisissa pillua vaikeampaa. Oi se on siinä, raiskata minut … “

Ja kuten Jerome teki, hän tuli, hän ei voinut pitää ulos enää. Hänen tiukka valkoinen pillua oli hienoimpia hän oli koskaan ollut. Hiki on nyt kaatamalla hänen kasvoille ja vartalolle, ponnistuksin ja tilanne oli tehnyt hänestä jännittynyt halusta. Kuten hänen huomattavasta lihakset jännittynyt, tämä jättiläinen musta mies vapautuu torrentit rohkeus ylös nuoren morsiamen pieni tiukka valkoinen body …

Takaisin seurakuntaan Tyrone oli cum Jane ja nyt roolit olivat päinvastaiseksi. Jane on nyt asetettu kuvapuoli alas pöydälle niin hänen herkullinen perse ylöspäin ja ulos. Hänen jalkansa olivat levinneet ja hän oli huolto Jeromen suuri jäsen, joka oli vitun häntä takaapäin, läpsiminen hänet sorvattuja posket kuin hän teki. Isä Ambrose oli siirtynyt Janen pään ja täytetyt hänen kukko alas hänen suunsa ja määräsi hänet imeä sitä.

Jane huolto kaksi jättiläinen musta Dicks, Isä Ambrose jatkoi tarinaa …

Lucy oli sitomatonta ja määräsi saada kontallaan hänen avio-vuode ja kohtaamaan miehensä. Hän etsii nyt suoraan David, hän yritti olla kiinni hänen silmänsä, niin häpeissäni hän oli, että hän oli cum monta kertaa vastauksena Jerome hyökkäys hänen pillua. Hänen käskettiin levittää jalkansa ja kaari hänet takaisin niin, että hänen peräaukko voisi olla esillä. Tyrone halusi murtaa narttu naimisissa neitsyt perse.

Hän käveli hänen takanaan, voiteluöljyä hänen munaa joidenkin Lucyn kallista käsivoide – David oli ostanut sen hänelle aikana häämatka vain päivän tai pari sitten. Nyt se oli käytetään voitelemaan raiskaaja munaa kuin hän readied itsensä sodomise hänen huono vaimo; huonoa onnea vai mikä, hei?

Tyrone katsoi alas hänen kermanvalkoinen pakarat ja hänen viaton valkoinen sukat. Narttu oli noin huora, cumng kuin että vastauksena raiskattiin. Hän alkoi piiskaa hänen aasi ja hänen poskiaan nopeasti muuttui syvän punaisen sävyä. Lucy vastasi vannoutuneita hänen ass ulos tapaamaan Spanks ja vaikeroi. Hän piti tulla kohdelluksi karkea. Itse asiassa, karkeampi parempi.

Tyrone sitten katsoin David ja sanoi: “Minä olen nyt menossa vittu vaimon hänen ass. Hänen neitsyt ass, oletan. Olen varma ette pahastu.”

Sen kuultuaan Lucy vaikeroi, se oli totta, hän ei ollut koskaan saanut munaa perseeseen ennen. Se oli jotain hän oli halunnut kokeilla, David tietenkään ollut koskaan ollut kiinnostunut – hän oli liian häveliäs kokeilla jotain tällaista. Hän kertoi hänelle se oli syntinen! No, hän ei välitä, vaikka hän ei ollut hieman huolissaan, jolla on tällainen iso mulkku rikkoa hänen tiukka perse.

Hän katsoi takaisin Tyrone ja yrittänyt vedota hänen kanssaan, “P-älä vittu perseessä, Dick on liian suuri. Ole hyvä vittu minun pillua sijaan.”

“Turpa kiinni narttu, olet ei pystyisi väittävät. Otat kaluni jopa melko pikku aasi, halusimmepa sitä tai ei.”

Tyrone sitten laitetaan voideltu pään hänen mahtava ase suulla hänen nuoren uhrin perse ja työntää. Aluksi näytti siltä, ​​että se ei tuota, niin tiukka oli Lucyn pohjaan. Mutta erittäin päättäväisesti, hän onnistui saamaan pään sisään

“Oi Jumala, ota se pois. Ole kiltti, olet satutti minua. Et raiskaa minun huono pohja. Sitä sattuu, lopeta …

Tyrone sanonut mitään vaan näytti hänen ass julmasti. Hän työnsi seitsemän tuumaa hänen neljätoista tuumaa kukko jopa hänen neitsyt ass. Lucy huusi ja hän menetti voimaa ja hänen päänsä putosi sänkyyn. Hän ei voinut uskoa kipua hänen takana. Se oli kuin mitään hän oli tuntenut ennen. Hänet oli revitty kahteen tämän julman raiskaaja. Se ei ollut luonnollista mies kooltaan sellainen toteuttaa tällaisia ​​pieni naisen pohjaan. Mutta hän tekee sen joka tapauksessa, kysymättä hänen ja ottaen mitä hän ajatteli oli oikeutetusti hänen.

David puolestaan ​​katseli saastaisia ​​eroottinen kuvaelma tapahtuneilla vain muutaman metrin päässä. Se oli pelottavaa katsella tätä valtavaa 6ft 6 peto mies ottaa vaimonsa perse takaapäin. Hän katsoi pienille hänen vieressään, ja häntä, niin iso ja häikäilemätön. Hän ei voinut uskoa hänen vaimonsa oli nauttinut pillu raiskasi näitä petoja. Varmasti hän ei nauti tästä …

Tyrone oli nyt onnistunut saamaan kaikki 14 tuumaa aseensa jopa Lucyn tarjouksen perse. Se oli niin tiukka se tuntui varapuheenjohtaja on mukaansatempaava hänen kukko ja että olisi repiä hänen ihonsa pois, jos hän yritti siirtää sitä. Lucy oli nyt pysähtynyt huutaa ja sen sijaan hengittää raskaasti, yrittää tottua tulimme hänen tarjouksensa naimisiin pohjaan.

Tyrone painottuisi eteenpäin ja tarttui hänen hiukset kiskaista päätään ylös. Hänen ruumiinsa oli vielä notko eteenpäin kuitenkin, Tyrone halusi hänen katsot suoraan miehensä, kun hän raiskasi hänet pohjaan. Itse hän halusi nöyryyttää miestä edelleen, ikään kuin raiskaavat hänen huono vaimonsa perse ei nöyryytystä tarpeeksi.

“Kerro miehesi mitä tapahtuu, narttu”, hän huusi “Kerro hänelle, mitä olen tekemässä teille.”

Lucy, joka oli valtavasti kipua niin paljon sotkea hänen tarjouksensa pohja, ei ollut valinnanvaraa. Hänen hyökkääjät olivat armottomia ja hän ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin totella. Ja vielä outo tunne alkoi kehittyä. Valitettavaa hyökkäys hänen useimpien yksityisten osien alkoi tuottaa nyt tuttuja tunteita tai kiihottumisen – nämä näyttävät syntyy täydellinen ylivalta ja alistaminen hänen ruumiinsa käsissä iso musta miehet ja heidän iso musta kukot. Saat sluts kuten Lucy, se oli täysin luonnollinen tunne, ja kuten hän löytää, se oli turha vastustaa tällaista tunnetta.

Etsivät suoraan hänen huono miehensä, Lucy nuolaisi huuliaan, “Oh David, hän on saanut hänen iso musta kukko jopa minun huono pohja. Voi David, se tuntuu niin iso. Hän aikoo raiskata minun pohjaan minulle hänen iso musta kukko. Voi David, hän tekee sen, hän on vitun pohja hänen jättiläinen musta mulkku. Oi oi oi, minun pohja on niin tiukka, ja hän on vitun niin vaikeaa. Oh oh oh … “

Tyrone oli alkanut liikkua hänen kukko sisään ja ulos Lucyn neitsyt perse ja hän ei tee sitä varovasti. Kaukana siitä. Hän halusi venyttää narttu perse ja ainoa tapa, jolla hän voisi tehdä, että oli olemalla karkea hänen kanssaan. Ja hän oikein epäillään, että huora vastaisi tällaisen hoidon. Sinänsä hän alkoi piiskaa hänen pohjassa, johon saatiin liiankin tuttuja ääniä huokauksen päässä portto vaimo.

“Siinä se narttu, otan kukko perseeseen. Ota se kaikki, voit käsitellä sitä. Siinä olet musta kukko rakastava huora, olet tekemässä suurta. Fuck kukko että tiukka naimisissa pohjassa omasi. Näytä miehesi mitä huora hän on naimisissa. tehdä hänestä ylpeä, vitun huora … “

Lucy oli todella tullut tietämättömiä hänen huono miehensä, vaikka David istuu vain muutaman metrin päässä ja Lucy katsoivat suoraan häneen. Ainoa asia hänen mielessään oli, että suuri kalu ylös hänen tiukka pohja ja miten se oli vitun hänen. Hän oli hämmästynyt, että tällainen hänen pieni elin voisi ottaa iso kalu ylös hänen tiukka pillua, mutta hänen aasi myös? Se, että hän voisi tehdä tämän teki tuntuu niin tyytyväinen lutka.

Sinänsä hänen suunsa oli nyt auki ja siellä oli jatkuva ääni huokauksen tulevan siitä. Hänen silmänsä olivat myös auki hämmästyneinä klo liittää ja hänen massiivinen tissit, jota hengailua täysin hänen herkkä babydoll, pyörähti edestakaisin jokaisen Tyrone väkivaltainen iskuja.

“Oi oi oi, se on niin iso. Voi vittu minun pohja. Et raiskaa minun huono pohja. Oh oh oh …” Lucy huusi. “Voi p-ota, mene kovempaa. Vittu kovempaa. Minä olen sinun huora. Fuck pohja kuin narttu huora olen. Oi se on siinä, vittu perseessä kovempaa …”

Lucy alkoi työntövoima hänen pohjassa takaisin vastaamaan Tyrone n iskuja. Hän oli rakastava olento perse perseestä eikä voinut saada tarpeeksi hänen suon musta mulkku.

David järkytystä ja surua nähdessään kuulla tämä oli vain sovitettava Tyrone iloa. Narttu hyvin ja todella halunnut raiskata kumpi reikä he valitsivat. Nyt hän alkoi naida häntä vielä enemmän raivokkaasti. Hänen massiivinen lihaksikas kiristyi vuonna päättäväisesti vittu tämä narttu kovaa. Hän näytti niin iso verrattuna pieni Lucy ja hänen tiukka naimisissa ruumiinsa aiheuttaen hänelle päästä lähelle hänen huipentuma.

Lucy puolestaan ​​oli jo cuming. Vihaisuus on hyökkäys aiheuttaa hänen cum jopa intensiivisemmin kuin silloin, kun Jerome oli nai hänen pillua.

“Oi Jumala, se on siinä, raiskata minut kovemmin. Olen cuming. Rape minun tiukka pohja, että iso musta kukko, rakastan sitä, rakastan sitä …”

Tyrone voinut pidätellä pois paljon kauemmin. Jossa yksi suuri syöksy, ja etsivät suoraan Lucy aviomies, hän päästi torrent lämmintä rohkeus jopa kuuma narttu perse. Hän huusi ulos loudd silkkaa tyytyväinen onnistuneesti raiskaa tämän nuoren vaimon neitsyt perse.

Kerran hän oli tyytyväinen itse, hän riisui vielä pystyssä kukko hänen tarjouksensa ass. Lucy pysyi subserviently kontallaan, häntä odottaa hyökkääjät seuraavaan komentoon. Hän vaistosi, että Jerome myös haluavat naida häntä ass, mutta Tyrone halusi myös täytyttävä samanaikaisesti.

Advertisements