Kun limusiiniin alkoi liikkua alas lohkon Elise voinut auttaa, mutta irvistys tavasta niin monta miespuolista kädet ryntäsi vakaan häntä. Se tuskin auttoi kuitenkin. Klo ensimmäisen kulman hän rullattu alas-polvien molempien amerikkalaisia. He nauroivat ja puristi hänet alasti raajat pitää häntä pyllähdys lattialle.

Auto kiersi esikaupunkien katuja kohti lähimpään freeway-ramppi. Elise kamppailivat säilyttämään tasapainonsa ja arvokkaasti. Pian Alex nojasi koko hänen ja noutaa pullon samppanjaa jääkaapissa palkin alle. Tämä sai aikaan cheer innostusta kaikista miehistä. Muovimukit jaettiin ja jokainen sai huolimaton kaada.

Mennessä limusiinin karjui päälle moottoritiellä, puolue-tunnelman rakensi vuonna takaosassa. Stereo oli, räjäytys paikallisen hip-hop-asema. Ensimmäinen pullo samppanjaa oli tyhjä ja toinen oli juuri avattu.

Lääkäri Yamamoto siemaisi samppanjaa mieluummin hitaammin kuin toiset ja vartioivat kohtauksen viileä silmä.

Alex täyttää Elise toinen kuppi lähes ääriään myöten ja hän oli pakko juoda se alas nopeasti, jotta vuotoa. Alkoholin meni suoraan päätään, minkä vuoksi on vaikea pysyä passiivisina noin yhä rohkeampia sormet hän tunsi koko hänen ihoa.

Elise oli hyvin tietoinen siitä, että hänen vatsalleen hänen flappy hame tarjonnut juuri mitään salaamista. Hän oli varma miehet takaisin puolet limusiinin oli saada ajoittainen huomioon hänen gauzy pikkuhousut. Hän pakotti itsensä totutella tätä ajatusta, koska huolestuttavampi asia oli, että niin monet kädet kiertävä ympäri hänen jaloissa, että siitä tuli vaikea seurata kuka ne kaikki kuuluivat. Alex erityisesti näytti päättänyt, että paras tapa pitää kiinni hänen oli laittaa kätensä välillä hänen reidet, hieman alle hänen haara. Kazutoshi ja Hiro otti vastuun hänen jalkansa, kutitus ne läpi hänen sukat ja roaming sormeaan hänen nilkkojen ja polvien. Jaakobin kädet käärittiin hänen ylävartalon, toimitusjohtaja tasapainottaa hänen samppanjaa kuppi eteensä samalla katkonaisesti puristamalla hänen vasemman rinnan. Elise alkoi huimata alkoholista ja liiallisesti huomiota.

Se ei ollut kauan ennen keskustelun limusiini tuli vastuuton ja hyvin intiimi keskustelu Elise n fyysiset ominaisuudet. Osa siitä oli japanilainen, mutta Elise ymmärtänyt ydin. Kaikki miehet oli pakkomielle hänen jalat ja perse. He alkoivat suotuisasti kritisoimalla hänen ruumiinrakenne, joka havainnollistaa tiettyjä näkökohtia jäljittämällä heidän sormensa ylös ja alas hänen jalkojen ja alaselän. He kysyivät Elise oman lausuntonsa, ja kun hän kieltäytyi pelata yhdessä he kaikki jeered ja pilkkasi häntä. Alex kumoaa hänen samppanja kuppi ja tarkoituksellinen rullattu Elise takaisin vatsa. Hän tarttui hänen hoikka lonkat ja yhtäkkiä nosti heidät korkealle ilmaan.

“Tämä on suosikki, eikö olekin?” hän pyysi häntä, paljon iloa kaikkien limusiiniin. “Siksi olet aina pukeutunut näitä pieniä hameet.”

“Ei!” Elise squealed, yrittää vääntää itseään otteensa, jotta hän voisi alentaa hänen pohjassa.

Kaikki miehet hurrasi myöntävästi, sekä Englanti ja Japani. Joku nosti takana hänen hame. Elise tunsi useita gropes ja vaientaa koko hänen reidet ja pohja.

“Katsokaa, että perse!” Alex sanoi kovalla äänellä.

Elise kiemurteli ja pyysi lupaa saada perua yli. Niin monta kättä koskettaa hänen kerralla tuntui hullu. Se oli tukala, nöyryyttävä ja, mikä pahinta, eroottinen.

Näennäisesti tyhjästä, yksi mainituista miehistä jooga. Elise oli liian hämmentynyt edes huomaa.

“Joo, näyttää meille oman jooga liikkuu”, Alex sanoi äkillisesti päästää irti lanteilla.

Elise romahti sylissään lattialle ja pysähtyi istuu keskuudessa miesten aihekokonaisuuksien jalat. Hän tarttui reunan rimaa tukea miehet sekoitetaan kenkänsä noin tehdä hänelle tilaa.

“Alaspäin koira!” sanoi Alex.

Yksi nuorten japanilaisten miesten komennuksella idea.

“Voi luoja, ei mitenkään!” Elise vastasi. Hänen mielensä oli epäselvä cocktail nöyryytyksen, paniikkia ja alkoholia. Kymmenen silmämunat tuijottivat häntä kolmesta suunnasta.

“Entä halkeaa?”

“Ei Älä ole typerä.”

“Et voi?” Jacob kysyi.

“No, varmasti, mutta ei täällä. Ei näin.” Elise vastasi, elehtiminen hänen ympäristöönsä.

“Tule, näytä meille!” Alex kehotti.

“Joo, me varmista et kuulu”, sanoi Jacob.

“Ei käy. Tarkoitan, tule, kaverit! Ei ole edes tilaa täällä.”

“Toki on olemassa”, Alex sanoi, “vain laittaa toinen jalka Jaakobin sylissä ja muita sinne tohtori Yamamoto.”

“Se ei ole turvallista!”

“Nonsense. Tulemme pitämään kiinni sinua. Oikea kaikille?”

Myöntävästi cheer kaikuivat äänekkäästi läpi limusiiniin. Jopa lääkäri Yamamoton impassive kasvot näyttivät huvittaa ajatus. Raskas basso linja rap-kappale alkoi tunkeutua ohjaamoon.

Elise antoi periksi Se oli vain halkeaa, kun kaikki; varmasti ole huonompi kuin makaa koko niiden kierroksia niin järjetön minihame. Hän joutui pieni kyykky keskelle lattiaa hänen selkänsä viihde konsoli ja laajennettava hänen oikea jalka sivuttain selkä menosuuntaan istuin.

Jaakobin silmät tuli kivettynyt samalla kun hänen kätensä hyväksyi hänen herkkä jalka.

Elise sijoittaa omiin käsiinsä lattialla eteen itse tukea ja sitten alkoi hop hänen vasen jalka pienin askelin kohti takana limusiinin, jossa tohtori Yamamoto istui. Kun hän teki niin, hän tunsi kädet kauha mukaan hänen puolelta; nosto hänen verkkosukat verhottu jaloissa. Hänestä tuli lähes painoton huipulla sillan kädet kuin hänen toinen jalka meni yhdensuuntainen lattian. Onnellinen cheer nousivat limusiiniin kun hän saavuttaa täyden laajennus.

Elise voinut auttaa hymyilee intensiteetti miesten arvostusta. Kaikki hänen ympärillään, heidän kasvonsa ja silmänsä heijastuu kunnioitusta häntä joustavuutta. Hän piti täydellinen 180 asteen jalka-split ulottuu lokeron pituus-ja virnisti ylpeänä heille takaisin. Juomat olivat quaffed ja kupit hävittää niin, että enemmän käsiä voisi tukea häntä.

Auto kiiti pitkin betonin maantieajossa, pomppii yli laajentaminen aukkoja ja satunnaista staccato puhkeamisen Botts “pisteitä.

Joku kääntyi musiikkia kovempaa.

Elise tajusi hänen työkaverinsa oli päihtynyt. He olivat nostamalla jalkansa korkeammalle ajoissa kappaleen tahdissa. Kukin oltiin lempeä, mutta heidän yhteinen jännitystä ne nosto hänelle reilusti kokolattiamatto. Ei saada pois halkeaa tai pystyasennossa, hänen paino taittaa eteenpäin kiinni hänen käsiinsä. Hän huusi protestina kuin hänen jalat ja perse nostettiin vääjäämättömästi hänen takanaan. Kukaan ei kuunnellut.

Hyvin pian Elise on täysin ylösalaisin, pakotetaan tahtomattaan headstand hänen tikari-verhottu jalat kiinni vastakkaisissa päissä limusiiniin.

Hänen silkki hame putosi hänen rintakehä, täysin nurinpäin, jättäen hänet ohut alusvaatteet täysi näyttö. Mökki räjähti juhlallinen huudahdukset molemmilla kielillä.

Hänen kasvonsa oli baari, ylösalaisin. Hänen vartalon paino mielipiteiden jalustalle muodostama kätensä ja päälle päätään. Miehet pitivät häntä täysin ylösalaisin hänen jalkojen 180 asteen välein. Hänen sukupuolielimet, hän tiesi, oli juuri tullut kaikkensa kiinnitys. Kakofoniaa hyväksynnän hukutti hänet epätoivoinen perusteisiin vapautetaan.

Veren ryntäsi päätään, jolloin hänen samppanja kohuun positiivisesti harhainen. Hän alkoi huohottaa ilmaa, tunne klaustrofobinen kapealla jalka-hyvin keskuudessa kengät ja housut. Hän valitti äänekkäästi uudelleen ja uudelleen, mutta ei voinut tehdä itse kuullut. Hän tiesi hänen kudos-ohut pikkuhousut tuskin salata vahattu haara päässä miesten silmissä. Hän vain toivoi, he eivät huomaa Malli O.

“Sinun pitäisi twerk meille!” Alex huusi.

Kuoro miesääni vahvisti hänen ehdotustaan.

“Mitä?! Ei onnistu!” Elise valitti. Hän pystyi hädin tuskin kuulla itse keskellä musiikkia ja thrum tien kulkee alle limusiini.

Hän yritti kääntää itsensä takaisin yli, mutta ei ole edistynyt. Joku tarttui hänen lantion ja alkaa ravistella hänen ass ajoissa musiikkia. Kaikki kun yritys kädet pidetään hänen nilkkojen mahdollisimman kaukana toisistaan ​​toisistaan ​​kuin mahdollista. Hänen jalkansa jänteet olivat kireällä alla sileä iho hänen sisä reidet. Hän tunsi lonkkanivelen lähes yli-laajentaa.

Kolahtaa kolahtaa maanjäristyksen laajennus aukkoja kulkee alle limusiini lähetti vapinaa kautta hänen kallonsa.

Lumivyöry arvostava kommentteja valunut suusta miehiä kuin ne nojasi läheisessä tutkia Elise upended ruumiin. Hänen tehtäväänsä hän ei voinut enää nähdä heidän kasvonsa. Hän hävisi metsään kengät ja lahkeet. Musiikki ja miesääni comingled osaksi hurja pyörre ääni, joka nousi intensiteetin useita sormia uskaltautui edellä hänen sukkanauhat.

“Oh my god!” Elise huusi kuin hän tunsi miehen sormen kutittaa hänen sisin reiteen, vieressä hänen pikkuhousut. Sitten joku mukaviksi takana hänen alusvaatteet syvältä hänen pusku posket.

Eroottinen näyttö tytön perse heiluttaa ympäri keskellä limusiini oli enemmän kuin monet miehet voisi käsitellä. He alkoivat menettää viileä, kikattavat ja kiroilua, koska ne kumartui ja puristetaan tahansa osaa Elise ruumiin sattui olemaan käden ulottuvilla.

Elise sulki silmänsä ja puristi hampaita keskellä hyökkäystä tuntemuksia. Musiikin jytinä syke, thrum moottoritiellä vastaan ​​hänen kallonsa ja parvi sormet hyväillen jokaisen millimetrin jalkansa ja perse yhdistetään yhdeksi hullun kiire paniikkia ja endorfiineja.

“Oh my God, please let me down!” hän huusi. Hänen kasvonsa muuttuivat ja puristetaan poikittain matto, edelleen ympäröi miesten kengät. Joku sormet puristuksiin iso jänteet, joka erottui korkean helpotusta joko puolella hänen haara. Kuka on tilalla hänen lonkat oli pitää erittäin hyvä musiikin tahdissa. Sormet vaivataan pehmeät paikat takana polvet.

Elise avasi suunsa shokissa. Joku smacked hänen ass tahdissa. Kimeä vaikerrus karkasi hänen kurkkuunsa.

Malli O alkoi säestää.

Elise convulsed ensimmäisessä kaikuva “Ting …!” Se oli pirullinen. Hänen altistuminen, kiertävä sormet ja samppanjaa kaikki yhdessä tehdä hänen ennakointia laitteen seuraavan yksitoista iskee liian paljon kantaa. Hän vaikeroi osaksi matto kuin toinen “Ting …!” soi noin hänen clit.

Elise tajusi hänen kiihottumisen oli tulossa ilmeinen, mutta ei ollut mitään hän voisi tehdä asialle. Hän oli ansassa, voi säästää jopa yhdellä kädellä kattaa itse. Kun kolmas “Ting …!” iski, lonkat refleksinomaisesti pumpataan ilmassa.

“Mmmm! MMMuhh!” hän voihki sekoitus iloa ja nöyryytystä kuin Malli O mittasin tasaista kajahtaa hänen clit. Vaginaan alkoi imeä itsensä voiteluainetta. Jälleen lonkat pumpataan ilmassa.

“Hän on twerking!” Alexin ääni huudahti. Toiset hurrasivat.

Joku nosti lonkat korkeampi, lievittää useimmat paino kaulassaan. Kuka se oli alkoi liioitella kaarteet hänen alavartalo.

Japanin ja Amerikan rivouksia täytetty takana limusiinin kuin Elise tahattomasti twerked. Kaikille, mutta Alex uskoi todella tekemällä heidän ulos puhdasta nautintoa. Hip-hop-musiikkia puhallettu puolelta.

Mennessä Malli O chimed kahdennentoista kerran, laulu oli muuttunut ja Elise kasvot oli sotku kyyneleitä ja takkuinen hiukset.

Hän kuuli Jaakobin ääni kohoavat din.

“Okei, okei, herrat!” hän karjui, “Luulen, että se riittää!”

Elise tunsi oikea nilkka vapautuu ja muutamia muita kädet vetäytyivät jalkansa. Hän kierretty itsensä yhdelle olkapää otteen lonkat rento, jolloin hänet uppoaa lähemmäs lattialla.

Hän avasi silmänsä ja katsoi suoraan ylös. Alex oli tuijottaen häntä jalkojen väliin. Leukaansa oli suoraan yläpuolella hänen alusvaatteet.

“Tule jätkä”, Jaakob sanoi hänelle: “älä innostu liikaa.”

Alexin kasvot katosi ja hänen kätensä veti. Elise säpsähti kuin hänen täysi paino asettui hankalasti koko hänen takaisin. Lopulta hänen muut nilkka julkaistiin, yksi ilmeisesti hallussa Hiro, ja hän kaatui kyljelleen keskellä merta miesten kengät.

Jacob nojautui eteenpäin hänen selkä menosuuntaan istuin ja auttoi Elise kavuta ylös syliinsä. Hän taittaa hänen petite muoto sisällä hänen lempeä syleilyyn.

Kaikkien katseet olivat hänen. Hän horjui epävakaalle tukipiste välinen jakautuminen ja huipentuma. Hänen kasvonsa oli pinkki, hiukset disarrayed ja hänen ihonsa on päällystetty hieno kiilto hikoilua.

“Oletko kunnossa?” Jacob kuiskasi hänen korvaansa.

Vapisevat juoksi läpi hänen. Hän oli kiitollinen kokemus oli ohi, mutta tiesin hänen kiihottumisen oli todennäköisesti ollut kaikille selvää. Hän halusi heidät lopettamaan katsellen häntä. Hän kääntyi pois heidän silmistään ja hautasivat hänen kasvonsa Jaakobin olkapää, kuiskaten: “Olen kunnossa.”

Radio pelataan, mutta loput muutaman minuutin limusiinin kulunut ilman keskustelua. Kun he saapuivat San Franciscon keskustassa, japanilaisten miesten ja Alex alkoi puhua uudelleen. Elise, silti paljaina-up Jaakobin sylissä, nosti katseensa ikkunaan ja katseli korkeiden rakennusten ja vilkkaiden katujen ohi.

He saapuivat tungosta ostosalueella Market Street. Limusiini vedetty yli ja pysähtyi. Suunnitellusti, kaikki alkoivat poistua paitsi Elise ja tohtori Yamamoto.

Jacob puristi Elise käsivarteen varovasti kuin hän odotti vuoroaan kiivetä pois. “Anteeksi kaikki,” hän sanoi nolona, ​​”Luulin oli hauskaa aluksi, ja Umm … olin jotenkin hajamielinen jalat. Ne vitun täydellinen.”

Elise antoi hänelle varovainen hymy. Hän oli liian nöyryytetty puhua.

Hetken kuluttua ovet pamahti kiinni ja limusiini alkoi jälleen liikkeelle. Elise tuntui ristiriidassa olemisesta yksin tohtori Yamamoto, mutta koska niiden kielimuuri ei ollut oikeastaan ​​mitään sanottavaa.

Heidän pitkä automatka selattu tukossa risteyksissä, yksi toisensa jälkeen. Elise nojasi päänsä istuin ja yritin rentoutua. Lääkäri Yamamoto näyttivät olevan turvallinen tunnelma, ainakin. Hän oli sammutettu musiikkia ja oli tuijottaa keskittyneesti hänen puhelimeen, selata sähköposteja hänen peukalo.

Elise tuijotti ulos ikkunasta. Ihmisten katsomassa takaa anonymiteetin sävylasit oli romaani hemmotellut häntä. Hän taitettu kätensä edessä rintaansa ja päästi pitkän huokauksen kuin hänen syke ja stressiä tasolla haalistuneet.

Muutama minuutti myöhemmin Doctor Yamamoto painetaan nappia joka alensi yksityisyyden lasi välillä kuljettajan ja matkustajan osastoja. Yllättävän iloinen Japanin, hän alkoi keskustella kuljettaja.

“Ah,” Elise tajusi, “siksi tohtori Yamamoto järjestetty limusiinin … hänen täytyy käyttää tämä kaveri koko ajan.”

Todellakin, tohtori Yamamoto tuntui olevan väleissä autonkuljettaja. Kun he vihdoin pääsivät perille, he pysäköity maanalainen autotalli ja kuljettajan mukana niitä läpi Warren käytävillä ja hissien rönsyilevän monitasoinen ostosalue ulottuu pohjan useita vierekkäisiä pilvenpiirtäjiä. Tuli selväksi, Elise, että hän toimi myös Doctor Yamamoton kääntäjä retkiä näin.

Kun maanpäälliset, Elise oli hämmentynyt nähdä niin paljon ihmisiä. Hänen porukka oli pöyristyttävän ulos joukossa puku ja pitkä päällystakit downtown San Franciscossa. Jokainen tuijotti; sekä miehet että naiset.

Onneksi se oli vain lyhyt kävelymatka ja yhden liukuportaiden ratsastaa ennen kuin he saapuivat pieni mukautetun ompelu shop. Tyylikkäästi pukeutunut vanhempi nainen otti heidät lasin sisälle oviaukosta. Hän tervehti jokainen niistä iloisesti ja heilutti kädessään takaosaa kohti myymälä. Siellä kaksi bespectacled ja kaljuuntuva räätälit kumarassa valtava nahka-kärjessä työpöytään. Pöytä ja miehet ilmestyi, ei sattumalta Elise arvata, antiikki.

Kaksi räätälit tyytyväinen Doctor Yamamoto kuin suosikki asiakkaalle. Oli selvää, hän oli viettänyt melkoinen määrä rahaa tässä laitoksessa vuosien varrella.

Kuten he puhuivat tohtori Yamamoto kautta kuljettaja, jokainen mies vilkaisi quizzically vuonna Elise suuntaan. Hän tiesi hänen porukka oli naurettavaa tässä ympäristössä. Olisi ollut naurettavaa missä tahansa ympäristössä, todella, muut kuin strippiklubi tai “Pimps & Ho: n” teema osapuoli.

Lääkäri Yamamoto viittoi kerran tai kahdesti hänen suuntaan. Kun hänen sanansa oli käännetty, lyhyemmän kahden räätälit lähestyi Elise ystävällinen hymy ja ojennettuun käteen.

“Tervetuloa Cuthbert, neiti ..”, hän sanoi, kun pumppaus kätensä ylös ja alas hänen kuivalla kämmen.

“Kiitos. Olen Elise.”

“Ah, neiti Elise. Ihana. Nimeni on Giuseppe Spazzafragiotti, mutta voit kutsua minua Beppo. Capisce?”

“Okei. Hei.”

“Tulemme varustelun sinulle uuden puvun tänään. Onko se totta?”

“Um, kyllä. Aivan. Se on liiketoiminnan kokouksessa torstaina.”

“Perfecto. Erittäin hyvin, neiti Elise, olen varma, että voimme laittaa jotain ihanaa yhdessä sinulle. Mikset tullut pitkin takaisin ja me aloitamme mittaukset, kyllä?”

Elise tuntui kuin hän puhui hahmo mustavalkoinen elokuva. Ei ollut mitenkään vanha mies oli alle kahdeksankymmentä. Hän sekoitetaan pitkin hänen ruskea nahka mokkasiinit, motioning ylpeänä lainkaan telineet puvut ja pultit kangasta vuori seinät. Kun he pääsivät takana shop, hän viittoi Elise tehostamaan päälle matalalattiaisten reunustavat kolme peilit. Hän veti nauhamainen mittanauha päässä etutaskussa takkinsa ja alkoi ottaa hänet mittauksia.

Elise ihmettelivät hänen ammattimaisuutta. Kertaakaan hän tuntuu discomfited hänen touch hän työskenteli pehmeä nauha kautta tehokas liikesarjoissa. Hän oli vastakohta niille pirun lab-nörttejä, hän tajusi. Ja hänen mielensä oli vielä terävä. Hän otti jokaisen toimenpiteen hän tarvitsi peräkkäin ja vasta sitten lyijykynällä ne kaikki pois, muistista, pitkä suorakaiteen pala kartonkia. Koko prosessin ajan hän esiintyi täysin ihmeissään hänen pöyristyttävä pukea, vaikka sitä arvioitaisiin hänen rintakuva mittauksia noin hänen läpikuultava mesh alkuun, ja hänen vyötärönympärys noin hänen pikku vatsa ketju, ja hänen sisäsauma asti alkuun hänen reiteen. Elise fiilikset koko ajan.

Muita yritysten tarpeita ja tohtori Yamamoto läpi takahuoneeseen lyhyesti. Se näytti Elise, että he olivat testi istuva mittatilaustyönä mekko paitoja, jotka Japanin lääkärin on tilannut aiemmin. Hän tiesi, että hän ei ollut tarvetta uuden puvun, joka tapauksessa, koska hän oli nähnyt hänet yllään yksi joka päivä alla hänen valkoinen laboratoriotakkia.

Giuseppe katosi hetkeksi ja palasi sitten Elise työntämisestä teline täynnä naisten hame-puvut. Hän pyysi häntä aluksi yrittää puvun takit. Useimmat olivat koksinharmaa ja oli hoikka, kapeneva leikata päättyy yläpuolella lonkat. Yksi toisensa jälkeen, Giuseppe liukastui jokainen takki kiinni hänen samalla tut-tutting noin sovi. Lopulta hän löysi koko ja leikata hänen katsotaan toimivan. Hän asetti sen syrjään ja hakea matching hame sen ripustin.

Elise sitomatonta yhdellä puolella hänen silkki miniskirt. Hän epäröi hetken, vilkaisi ympäri huonetta, ja sitten kuoritaan pois lonkat yhdellä sujuvalla vedä. Giuseppe puristuksiin pieni vaaleanpunainen vaate välillä hänen peukalon ja etusormen välissä, kantoi sen muutaman askeleen päässä ja varovasti draped sen yli selkänoja. Nyt alas hänen alusvaatteet, sukat ja mesh top, Elise voinut vastustaa hetkellisesti tarkkailun itsensä ulos kolmessa peilit. Hän luuli näytti pirun hyvältä. Vuonna Slutty tavalla, mutta silti.

Giuseppe järjestetään uuden puvun hame auki hänen astua. Hän lepäsi kätensä kumartui olkapää ja kierteinen hänen pitkä kengät aukon läpi. Kun vaate nousi noin hänen vyötärö ja vetoketjullinen, he molemmat suostuivat se oli liian löysä ja liian pitkä.

“Nuori nainen”, Giuseppe ilmoitti hänelle, “nykyään voi pukeutua hame lyhyempi ja vielä ammattilainen. Joten, kerro minulle, missä haluaisit helma.”

Giuseppe apua, Elise taitettu pohjaan hame itsensä alle, kunnes se oli ylös reiden puoliväliin. Joka näytti imartelevaa, Elise ajatteli, mutta silti järkevää.

Lääkäri Yamamoto liukui huoneen läpi uudelleen. Takkinsa oli pois ja uuden paidan ripustettu hänen laaja hartiat, avoin vyötärö. Hän pysähtyi hetkeksi, koskien Elise. Hänen kasvonsa pettänyt mitään tunteita, mutta hän teki lempeä nostoliikettä yhdellä kädellä.

Advertisements